Google previewer

Voorbeeld Title tag

example.com/voorbeeld

Voorbeeld meta description


Meer over title tags?

Zelf ervaring met SEO bureau’s of werkzaam voor een? Ik heb je hulp nodig!

Op dit moment ben ik op zoek naar bedrijven die klant zijn geweest bij een bedrijf die zoekmachine optimalisatie voor ze heeft uitgevoerd. Ik ben benieuwd naar de ervaringen en zou graag telefonisch in contact willen komen. Kun je mij helpen? Stuur dan een mailtje naar tim@timvaniersel.com.

Ben je zelf eigenaar van een online marketing bureau of werk je voor een bedrijf dat zoekmachine optimalisatie aanbied dan kom ik ook graag telefonisch in contact met je. (Stuur dan ook een mailtje naar tim@timvaniersel.com).

Heb het idee uit eigen ervaring dat de samenwerking tussen klant en bureau beter kan en dit ook beter resultaat kan opleveren. Wil graag mijn aannames hierover wegnemen en mogelijk zelfs een oplossing creëren 🙂 .