Affiliate marketing

In Nederland heb je verschillende affiliate netwerken én partnerprogramma’s beschikbaar. In het onderstaande overzicht hebben we een lijst gemaakt met Nederlandse netwerken en partnerprogramma’s.


Affiliate Netwerken


TradeTracker

TradeTracker is een internationaal affiliate netwerk met kantoren over de hele wereld. TradeTracker is makkelijk te gebruiken. Het aanbod in adverteerders is erg breed wat het een aantrekkelijk netwerk maakt.


Daisycon

Daisycon is een affiliate netwerk die zich voornamelijk focust op de landen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Binnen het netwerk zitten verschillende grote adverteerders én publishers.


TradeDoubler

Tradedoubler is een bekend affiliate netwerk met adverteerders als Groupon, ING, Microsoft en HP. TradeDoubler is actief in zo’n 81 landen en heeft 15 kantoren verspreid over Europa.


Adtraction

Adtraction is gestart in Zweden in 2010 maar sinds enkele jaren nu ook actief in Nederland. Adtraction heeft in Nederland een groeiend aantal adverteerders.


Awin

Awin is een fusering van meerdere affiliate partijen. (Zanox, Affiliate Window, Affilinet). Ze hebben dan ook een breed aanbod aan adverteerders. Denk hierbij aan de Bijenkorf tot Greetz.


Partnerprogramma’s


Wehkamp Partnerprogramma

Wehkamp is bij veel mensen al bekend en mensen vertrouwen deze partij ook. Met het partnerprogramma van Wehkamp werken ze samen met publishers.


CoolBlue Partnerprogramma

Coolblue staat vooral bekend om techniek en witgoed. Daar zijn ze ook goed in net zoals de service die ze leveren. Als affiliate heb je natuurlijk het voordeel dat veel mensen deze partij vertrouwen.


Bol.com Partnerprogramma

De winkel voor ons allemaal. Het is eigenlijk de ‘Nederlandse Amazon’. Een winkel die alles heeft van boeken tot planten. Het partnerprogramma is vooral in trek bij bloggers.


Wil je weten of een adverteerder bij een specifiek netwerk zit? Probeer dan de adverteerder zoekmachine.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


10+ Jaar evaring
Ervaring als publisher én adverteerder
Al 100+ sites gebouwd